Optredens

Tijdsschema:

17:00 uurSamson & Marie
17:45 uurNachtwacht
18:45 uurLaura Tesoro
20:40 uurBart Kaëll
22:00 uurLes Truttes
0.00 uurREGI

REGI

REGI heeft altijd een grote muzikale liefde voor hits. Vanaf zijn muzikale start in 1996 met “La Vache” is het enkel in een indrukwekkende stijgende lijn gegaan. Dit hitteller die nu staat op 18 keer een top 10 Ultratop Singles Chart als Regi en meer dan 40 keer met Milk Inc. Reken daar een dozijn #1 album charts in beide formaties en het is duidelijk dat bij elke release de lat zeer hoog wordt gelegd. Maar REGI weet keer op keer die verwachtingen overtuigend in te lossen. De voorbije jaren staat hij  steeds garant voor één van de zomerhits, met o.a. “Ellie” of “Summer Life”. De vraag om aan de 2020  editie van “Liefde Voor Muziek” deel te nemen was dan ook geen grote verrassing. België kent nu eenmaal bitter weinig artiesten met dit indrukwekkend ‘track record’.

Uit “Liefde Voor Muziek” is al meteen een nieuwe zomerhit ontstaan; misschien wel de grootste zomerhit ooit: “Kom Wat Dichterbij”, een cover van Gene Thomas. Een primeur voor Regi aangezien dit de allereerste Nederlandstalige song ooit is. Maar wat voor een knaller! Maar de overige muzikale resultaten uit deze TV-reeks, en het feit dat Regi met een divers muziekteam de voorbije maanden enkel hitsingles aan het (bij)schrijven was, maakte de beslissing van een artiestenalbum ontzettend eenvoudig.

Les Truttes

In 1996 begonnen als een éénmalige grap, en ruim 25 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde.

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor, maakt hen onnavolgbaar en uniek.
Elk optreden is een theatraal totaalspektakel dat niemand onberoerd laat.
Covers brengen is één ding; ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Truttes is vrijwel ongezien.

Jaar na jaar gaan ze voor ‘the next level': harder, better, faster, stronger! Ook nu! Zet je schrap voor de ultieme nieuwe Truttes-ervaring: ‘GOLDENEYE’!

Les Truttes nemen je mee in een verhaal!
In coole smoking stappen ze dóór hun eigen Stargate ín de muziekgeschiedenis, op zoek naar Het Feest.
Als eeuwige kampioenen winnen ze alle Gouden Medailles. “They are the champions”.
Het publiek wordt dit jaar letterlijk in het OOG gehouden!
OH MY GOD? Je moet het zien om te geloven!

De manier waarop Les Truttes de spreekwoordelijke tent in lichterlaaie kunnen zetten is ongeëvenaard.
'This is not a live band, this is an experience!’

Bart Kaëll

2023 wordt hét feestjaar voor Bart Kaëll, hij staat maar liefst 40 jaar op de planken.

En geef zelf toe, na al die jaren heeft Bart Kaëll geen intro meer nodig. Hij maakte zichzelf onsterfelijk met de nummers ‘Zeil Je Voor Het Eerst’ en ‘De Marie-Louise’. Zijn handelsmerk? Ambiance! Al 30 jaar lopen zalen en pleinen vol wanneer zijn naam op de affiche staat. Hij bespeelt het publiek als geen ander.

In 2019 nam hij ook deel aan het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’. Daar coverde hij hits van onder meer Laura Tesoro, Kommil Foo en vele anderen.

Laura Tesoro

Ze is nog steeds maar 26 jaar, maar toch is Laura Tesoro al lang niet meer weg te denken uit het muziek- en medialandschap in Vlaanderen. Na de release van haar debuutalbum ‘LIMITS’  en haar gouden hitsingle ‘Strangers’ met Loic Nottet is ze helemaal klaar om eindelijk al haar nieuwe muziek live te spelen in een gloednieuwe show.

Nachtwacht

Heb je wel eens een vampier, een elf en een weerwolf ontmoet? De kans is klein. En toch kan het: Wilko, Keelin en Vladimir vormen samen de Nachtwacht. Ze strijden tegen onsmakelijke wezens uit de onderwereld, maar hier in de bovenwereld zijn ze beschikbaar voor een unieke ontmoeting. Vrees niet, want ze komen gelukkig wel in hun mensengedaante.

Samson & Marie

Samson & Marie zijn de allerbeste vrienden! Samen trekken ze met hun camper de wijde wereld in, waar ze steevast de leukste en gekste avonturen beleven! Dit olijke duo is onafscheidelijk en vindt op alle problemen steeds een leuke oplossing. Maar wat ze echt het allerliefste doen? Liedjes zingen voor iedereen! Ga jij mee op avontuur?