Optredens

Tijdsschema:

17:30 uurKabouter Plop
18:30 uurJaap Reesema
20:15 uurHellmut Lotti Goes Metal
22:00 uurLevel Six
24.00 uurMark With a K
& MC Chucky

Mark With a K & MC Chucky

Mark with a K staat bekend om zijn stevige beats en MC Chucky brengt de perfecte dosis hype naar het feest. Samen vormen ze een onverslaanbaar duo dat garant staat voor een set waar nog lang over nagepraat zal worden. Zorg dat je ze zaterdag 1 juni niet mist en verzeker jezelf van een plekje op de dansvloer.

LEVEL SIX

De naam LEVEL SIX doet wellicht een belletje rinkelen. Deze band is al 10 jaar niet meer weg te denken van de Vlaamse festivalpodia. In 2023 vierde Level Six hun 10-jarig bestaan en in 2024 gaan ze op tour met een nog straffere show dan we van hen gewoon zijn.

Hellmut Lotti Goes Metal

Helmut Lotti heeft zich in zijn reeds dertig jaar durende carrière al aan verschillende muziekgenres gewaagd: van Nederlandstalige variété en rock, klassieke muziek, Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse en Russische muziek tot Elvissongs, popklassiekers, swing, soul en American standards. Zowat alles wat de Vlaamse succesvolle zanger aanraakt, verandert in goud of platina. Intussen heeft hij momenteel al om en bij 14 miljoen verkochte albums op zijn naam, en speelde hij al in concertzalen over heel de wereld.

Een genre dat hij nog niet verkend had? Metal. Althans tot september 2022, want toen nam Helmut voor rockzender Radio Willy de gekende hit ‘Run To The Hills’ van Iron Maiden onder handen. De cover werd al snel dé viral video van het najaar en werd zelfs opgepikt tot ver buiten onze landsgrenzen. Dit succes ontging ook de organisatoren van Graspop Metal Meeting niet, waar hij eerder deze maand talloze metalfans omverblies met een ijzersterke performance in een overvolle ‘Metal Dome’.

Jaap Reesema

Na de monsterhit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ is de Nederlandse Jaap Reesema niet meer weg te denken uit de hitlijsten. De single belandde zowel in België als in Nederland op nummer 1 en heeft intussen meer dan 63 miljoen streams op de teller staan. Nadien bleef de Nederlander scoren met hits als ‘Alles Komt Goed’, ‘Mijn Kleine Presidentje’ en ‘Code Rood’.

De muzikale carrière van Jaap Reesema kende de afgelopen tijd meerdere hoogtepunten. Zo deed hij mee aan ‘Liefde Voor Muziek‘ en de Nederlandse tegenhanger ‘Beste Zangers‘. Jaap trok samen met zijn band door Nederland met zijn uitverkochte clubtour. In maart stond Jaap Reesema in de Lotto Arena voor zijn allereerste Belgische arenaconcert.

Kabouter Plop

Kabouter Plop woont in de Melkherberg in het grote Kabouterbos. De Melkherberg van Kabouter Plop is een plaats waar alle kabouters bijeenkomen om een glaasje Plopmelk te drinken of om Plopkoeken of Kabouterpap te eten. Het is ook de plaats waar de meeste kabouterfeestjes plaatsvinden. Het liefst van al dansen de kabouters. Kom jij meedansen op Kamp Knalt?