Praktisch

LOCATIE

Kamp Knalt (optredens, kinderdorp, Bazaar...) vindt plaats op het Koningin Astridplein, aan het gemeentehuis. De start en de aankomst van de VAST & GOED-loop ligt in de Vander Elststraat (deze straat sluit aan op het plein aan het gemeentehuis).

DRANKBONNEN

Aan de kassa kan je drankbonnen kopen. Je kunt elektronisch of cash betalen.

De eetstanden accepteren geen drankbonnen. Voor eten betaal je bij de eetstand zelf.

FIETSPARKING

Kom je met de fiets naar Kamp Knalt, dan kan je die parkeren op onze fietsparking in de Koningin Louisa-Marialaan (achter het gemeentehuis) en in de Generaal Lemanstraat (tussen de rotonde en het Koningin Astridplein)

MET DE AUTO?

Naar Kamp Knalt kom je best te voet of met de fiets. Kom je toch met de auto? De dichtstbijzijnde parkings zijn aan het station (Nicolaylaan) en rond het cultuurcentrum (Kastanjedreef, Koningin Louisa-Marialaan, Merkemlaan, Leopold III-laan).

TICKETS

Tickets heb je niet nodig. De optredens op Kamp Knalt zijn helemaal GRATIS!

VAST & GOED-LOOP

Inschrijvingen en afhalen borstnummers: in het gemeentehuis. Ter plaatse inschrijven kan (Kids Run en G-Run = gratis, jogging = 6 euro). Start en aankomst in de  Vander Elststraat. Jogging: start om 14.00 uur - Kids Run en G-Run: start om 16.00 uur

HERBRUIKBARE BEKERS

We schenken drank in herbruikbare bekers. Lever je beker(s) in aan de bar of in de daarvoor voorziene bakken, verspreid over het terrein.

Het is verboden om glas mee te nemen op het terrein.

KINDERANIMATIE

Vanaf 14.00 uur: kinderdorp met springkastelen en andere attracties. Wegens drukte raden wij aan JE kind een polsbandje aan te doen met telefoonnummer, Heb je dit niet? Je kan een polsbandje afhalen aan de infostand.

BEZOEKERS MET EEN BEPERKING

Aan het standbeeld van de leeuw hebben we een verhoogd platform voorzien waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken... de optredens goed kunnen zien. Omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen met een handicap er gebruik van kunnen maken, kan er maximaal één begeleider mee op dit platform. We voorzien geen stoelen voor op het platform, dus als je die nodig hebt, breng je best zelf een klapstoeltje mee.

Er is ook een aangepast toilet te vinden in gemeentehuis.