Optredens

Tijdsschema:

16:30 uurKaatje
19:30 uurCINDERMAN
21:00 uurThe Fools
23:00 uurPLUTO WAS A PLANET
00:45 uurMichael Schack

Michael Schack

Michael Schack heeft al heel de wereld rondgereisd als drummer van o.m. Netsky Live! , Milk Inc, Kate Ryan en Push Live.

Op Kamp Knalt brengt hij een unieke show als #djdrummer, waarbij hij een dj-set combineert met spectaculaire drumsolo's en dat allemaal live op het podium!

www.michaelschack.com

PLUTO WAS A PLANET

“In mijnen tijd was Pluto nog een planeet!” 
Een zin die millennials later ongetwijfeld nog vaak tegen hun kleinkinderen zullen zeggen. Gevolgd door: “en toen werd er nog goeie muziek gespeeld! En dat verbindt deze groep jonge goden: de liefde voor de muziek van hùn generatie, van 1990 tot nu. Hùn millennium. 

Of we het nu Flippo Funk of Pokémon Pop noemen, verwacht je aan een stevige set millennium-knallers waar je onmogelijk op stil kan blijven staan. Van Will Smith, Beyoncé en the Spice Girls tot Linkin Park, Britney Spears en zelfs Wim Soutaer. Ze passeren allemaal de revue in een wervelende show vol strakke, dansbare medleys.

PLUTO WAS A PLANET is trouwens niet zomaar een coverband. Het zijn één voor één toppers op zich. Aan de microfoons staan presentatrice Danira Boukhriss en comedian William Boeva. Dat gaat ongetwijfeld vuurwerk geven, zeker met de muzikale ruggengraat van: Tim Tielemans (Bandits, Dries & De Belgen) op gitaar, Toon Smet (NRJ, Bandits) aan de keys, Thomas Van Achteren (Ketnet, Bandits) op bas en Laurens De Schutter (Helmut Lotti, de Fanfaar) aan de drums. Voeg hier nog de ervaring van Wouter Vander Veken (producer van o.a. Laura Tesoro en Jill Shaw) aan toe, en de cocktail voor een fantastische avond nostalgisch meeschreeuwen en ongegeneerd twerken is compleet.

PLUTO WAS A PLANET op facebook

The Fools

14 jaar geleden zag deze eigenwijze coverband het licht tot ze in 2016 verdwenen in een winterslaap. Nu na 2 jaar pauze komen ze weer naar buiten met een ijzersterk concept. En het gaat onmiddellijk hard. Episode III staat voor een vernieuwde aanpak, een 3de hoofdstuk. Mee met de tijd, maar nog altijd met dezelfde power en gedrevenheid waarvoor deze heren bekend staan. Enkele nieuwe leden vervoegen de trouwe kern en staan te schuimbekken om te worden losgelaten op de vele podia waar ze zorgen voor ongezien TOP-entertainment.

The Fools op facebook

CINDERMAN

Deze band, met de Kampse Carl Calamar, speelde onlangs nog een uitverkochte YAP plat met hun funk en soul.

Play that funky music, white boy!

Cinderman op facebook

Kaatje

Kaatje gaat met haar vriendjes én muzikanten op reis om samen met alle kinderen te zingen en te dansen. Wie droomt er niet van om zijn tv helden eindelijk in het echt te ontmoeten? Laat iedereen mee schuddebollen op de muziek van Kaatje. Misschien gaat Kamiel wel drummen op het podium… En zou Viktor terug een nieuwe uitvinding bedacht hebben?