Optredens

Tijdsschema:

16:00 uurKnetter Kidsband
17:00 uurMeet and greet met Piet Piraat
19:00 uurAlong Comes Mary
21:00 uurEdje Ska & De Pilchards
23:30 uurRadio Guga
01:00 uurGeen Kamp Knalt zonder vuurwerk!

Radio Guga

Radio Guga is de festivalband rond maestroloog Guga Baul.

Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live festivalband, maar uiteraard mét zangimitatie.

Edje Ska & De Pilchards

Edje Ska & De Pilchards is een stevige Live Party Band die enkel hits brengt met een hoog meezing- of meedansgehalte en dit met een eigen sound. 100% Live music ! De band is pas tevreden als het publiek volledig uit zijn dak gaat ! 200% zekerheid op ambiance !

Dit jaar wordt een speciale editie !!!  De band viert in 2018 zijn 10-jarig bestaan en heeft hiervoor nagenoeg de volledige setlist herwerkt…  Onder de naam “Decennial Tour 2018” trekt de band doorheen het land en zal jullie verrassen met hun eigen unieke interpretatie van gekende nummers.

Along Comes Mary

Gewapend met een strakke band kleurt Mary onstuimig buiten de lijnen waarmee jazzland is afgebakend. Ze gooit alles in de strijd om je bij je kraag de dansvloer op te sleuren. Hits uit de jaren ’40, ’50 en ’60 worden nieuw leven ingeblazen! Houd je van swing, vrolijke lindyhop, stomende rock’n roll en gospel? Haal dan snel je bretellen en glimmende dansschoenen van onder het stof! Move over Jessica Rabbit, cauzzze Along Comes Mary!!!