Kunstmarkt

Zaterdag 1 juni 2019 – 13.00 tot 18.00 uur

Parcours rondom het cultuurcentrum (Kastanjedreef, Leopold III-laan,  Couwenberghstraat, Kolonel Van Heesbekestraat).

Voor de 15de keer organiseert cc Leopoldsburg een sfeervolle kunst- en ambachtenmarkt. Je flaneert er tussen een 110-tal kleurrijke kraampjes met unieke, ambachtelijke en handgemaakte stukken op een gezellig wandeltraject.

Op de kunstmarkt tref je een veelheid aan kunstzinnige disciplines. Handgemaakte sieraden, keramiek, houtsnijwerk, gravure, haakwerk, zelfgemaakte kledij, schilderijen, glas- en smeedkunst, sierlijke hoeden, vilt, kalligrafie, ... Het is dé plaats om op zoek te gaan naar dat unieke stuk voor je interieur, tuin of outfit of een origineel cadeau. Binnen stellen onze cursisten hun mooiste werkjes tentoon.

Daarnaast geniet je er van tal van demo’s en ambachten en kan je er een praatje slaan met de lesgevers van onze cursussen en workshops. Zelf geprikkeld om creatief aan de slag te gaan dit najaar? Je kan tijdens de kunstmarkt ter plaatse inschrijven voor onze nieuwe cursussen (met korting!) en workshops.

Je kunt je vanaf nu inschrijven als standhouder via:
https://goo.gl/forms/QMuXDAMAFa9EEHMN2

Vergeet ook niet om je kraampje (15 euro per stuk) ten laatste 30 april te betalen via
https://apps.ticketmatic.com/widgets/cc_leopoldsburg/addtickets?event=886649473529

Om deel te kunnen nemen, moeten je producten ambachtelijk, eigen creatie en/of handgemaakt zijn. Je mag geen eigen kraampjes of tentjes meenemen. Voor concrete vragen, neem je best contact op met kunstmarkt@ccleopoldsburg.be of met het onthaal van het cc (011 34 65 48).

Meer weten? Volg de Facebookpagina van onze Kunstmarkt  en krijg alle nieuwtjes heet van de naald!