Kunstmarkt

Op zaterdag 2 juni – tussen 13u en 18u – vindt rondom cc Leopoldsburg de jaarlijkse kunstmarkt plaats. Je flaneert er tussen een 110-tal kleurrijke kraampjes vol creatieve spullen (op ambachtelijke wijze gemaakt van juwelen tot keramiek en houtsnijwerk) en geniet er van demo's tijdens onze creabeurs.

Je treft er o.a. handgemaakte sieraden en schilderijen, keramiek, glas- en smeedkunst, sierlijke hoeden, haakwerk, kledij, vilt, kalligrafie, gravure- en houtsnijwerk, ... Dé plaats om op zoek te gaan naar dat ene unieke stuk dat je interieur of outfit compleet maakt of een leuk cadeau.

In onze Creatieve Ateliers en foyer bezoek je een expositie door onze cursisten en neem je een kijkje in de ateliers (pottenbakken, keramiek, aquarel, olieverf, tekenen, ...). Onze lesgevers staan je graag te woord!

In het kader van ’10 jaar Opening Doors’ geniet je in ons gebouw ook van de fototentoonstelling door Sonja Bruggeman. Wil je dit mooie project graag steunen? Bij onze hotdogstand geef je theatergroep Opening Doors met elke snack een extra steuntje in de rug.

CURSUSSEN EN WORKSHOPS

Je kan vanaf de kunstmarkt inschrijven voor de nieuwe cursussen en workshops van het najaar met een fikse korting (-8% bij cursussen en -1 euro/les bij workshops).

Start inschrijvingen:

  • Aan de balie tijdens de kunstmarkt
  • Online vanaf zaterdag 2 juni, 13.00 uur

 

Meer weten? Volg de Facebookpagina van onze Kunstmarkt  en krijg alle nieuwtjes heet van de naald!